T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ISPARTA / ŞARKIKARAAĞAÇ - Şehit Muhammed Ceylan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şehit Muhammed Ceylan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
FATİH MAH. 132 AHMET YESEVİ CAD. SAKIKARAAGAC FEN LISESI NO: 58 ŞARKİKARAAĞAÇ / ISPARTA
Vizyon
Bütün öğrencilerimizi ulusal ve uluslar arası platformda, çağın teknolojik gelişmelerine uygun araç gereçlerle donatılmış fiziki ortamlarda, bilgi, görgü ve beceri seviyesine ulaşmış gençler olarak yetiştirmektir
Misyon
1- Okulumuzu standartların üzerinde, kaliteli, çağdaş eğitim verebilen, güçlü bir kurum haline getirmek. 2- Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş,Türk Milletinin milli, manevi, ahlaki ve insani kültürel değerlerini koruyan geliştiren, yaratıcı, verimli, dürüst ve paylaşımcı bireyler olarak yetiştirebilmek. 3- Bölgemizdeki sanayi kuruluşlarına ve hizmet sektörüne çağdaş teknik elemanları yetiştirmek.
Öğretim Şekli :normal
kalörifer
iNGİLİZCE
her saat başında il merkezine transit ve otobüs ile diğer illere